HAKKIMIZDA

2002 yılında kurulan ve bu kısa zamanda çok önemli mesafe kaydeden BN İplik, en iyi hizmeti vermek adına teknolojiyi yakından takip ederek iplik üretiminde uygulanan örme, kesme ve büküm tekniklerini en iyi şekilde uygulamaktadır. Aynı zamanda el örgü iplikleri üretiminde tescilli markası "SARMAŞIK" ile kalitesini sembolleştirmektedir. Yeni makinelerle başlayan hizmet anlayışına taviz vermeden devam eden BN İplik, müşteri memnuniyetini yakalamanın her şeyin üstünde bir kazanç olarak gördüğü için, çalışılan firmalar ile diyalogların çok iyi olduğu görülmektedir.

Tekstik sektöründe bir çok alana yönelik üretim yapan BN İplik, özellikle ev tekstili, yuvarlak örme ve raşel grupları ile yakın ilişki içindedir. Perde, halı, döşemelik kumaş ve paspas gibi ürün gruplarına yönelik iplik üreten BN İplik, aynı zamanda tanınmış triko firmalarına da ürünlerini göndermektedir.

BN İpliğin hedefi; sektörün önde gelen firması olmak için atılacak her adımın tanınma ve büyüme adına olmasıdır. Hedefe yürürken en büyük güç ürünlerdeki kalitedir.